Mozaïek tegels badkamer

Mozaïek tegels badkamer bij de Koning Tegelhandel

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met de vrolijke en kleurrijke motieven van mozaïek tegels voor in de badkamer. Maar… waar komt deze trend eigenlijk vandaan? In de tijd van de Grieken en Romeinen werden de kleurrijke tegeltjes gebruikt voor zowel wand- als vloerdecoratie. Hierdoor ontstonden de meest prachtige patronen en afbeeldingen. Dé redenen dat de populariteit van mozaïek tegels voor in de badkamer zijn teruggekeerd:

 • Het geven van een persoonlijke ‘finishing touch’
 • Het aanbrengen van accenten bij je badkamer
 • De oneindige keuze uit vormen en kleuren

De Koning Tegelhandel biedt een ruim assortiment aan mozaïek wand– en vloertegels aan. Hieronder vallen onder anderen de kleurrijke mozaïek tegels voor in de badkamer. Doorgaans dienen deze mozaïek tegels uitsluitend als wandtegels.

Venice Porselein Blauw Glossy

Productinformatie

Valencia Gerecycled Burgundy

Productinformatie

Valencia Gerecycled Roze

Productinformatie

Valencia Gerecycled Blauw

Productinformatie

Barcelona Licht Groen Glanzend

Productinformatie

Barcelona Zwart Glanzend

Productinformatie

Barcelona Zwart Glanzend

Productinformatie

Barcelona Carrara Mat Wit

Productinformatie

Paris Extra Wit Glossy

Productinformatie

Amsterdam Gouden Collectie Bruin

Productinformatie

Amsterdam Gouden Collectie Zwart

Productinformatie

Montreal Blauw Mix

Productinformatie

Barcelona Zwart Mat

Productinformatie

Mozaïek Marmer gepolijst

Productinformatie

Mozaïek Marmer

Productinformatie

Mozaïek Marmer 2

Productinformatie

Mozaïek RVS

Productinformatie

Badkamer tegels

Met een vloertegel bepaal je doorgaans de basis uitstraling van je badkamer. Hierbij kan je kiezen voor een modern en strak design, óf juist voor een industrieel design. Afhankelijk van je keuze en voorkeur bieden wij een uitgebreid assortiment aan met grote variatie én unieke designs. Zo bezitten wij over de exclusieve rechten van enkele Italiaanse tegelmerken. Hiermee zijn wij uniek in onze omgeving.

In onze showroom is een veelgestelde vraag waar je op moet letten bij het kopen van je vloertegels. Dit begint bij het hebben van wél of geen vloerverwarming en eindigt bij de intensiviteit van het gebruik van de vloertegel in je badkamer. Hieronder hebben wij enkele belangrijke punten opgesomd die je helpen bij het uitzoeken van dé perfecte tegel in je badkamer.

 • Onderhoudsvriendelijkheid
 • Wél of geen vloerverwarming
 • Houdbaarheid van de tegel; hoge óf lagere kwaliteit
 • Formaat van de tegels

Mozaïek tegels badkamer

De ban doorbreken. Daar gaat het bij veel van onze klanten om. Zo willen zij af van hun jarenlang gebruikte witte tegel in de badkamer. Met mozaïek geef je de badkamer een compleet nieuwe look mét een verfrissend karakter. De vele kleurtjes en afmetingen zorgen ervoor dat je nooit klaar bent met combineren. Hierdoor ben je dus ook in staat om een uniek mozaïek patroon in je badkamer te creëeren.

Naast de unieke uitstraling die mozaïek tegels aan je badkamer geven is het ook praktisch om de finishing touch te verzorgen. Zo worden de mozaïek tegels voor in je badkamer doorgaans op gaas bezorgd. Hierdoor kan je de mozaïek tegels eenvoudig met tegellijm in je badkamer aanbrengen.

De Koning Tegelhandel heeft verschillende mozaïek tegels voor in de badkamer. Welke type mozaïek tegel het meest geschikt is voor in je badkamer hangt af van je persoonlijke wensen en voorkeuren.

 • Glazen mozaïek
 • Gerecycled glazen mozaïek
 • Natuurstenen mozaïek
 • Keramische mozaïek

Mozaïek tegels bij de Koning Tegelhandel

Als dé tegelhandel in de omgeving met de meest unieke Italiaanse designs kan je vrijblijvend advies op maat vragen. Wij adviseren je graag welke tegel(combinatie) het beste aansluit op je wensen en interieur. Daarnaast verwelkomen we je ook graag in onze showroom om kennis te maken met ons assortiment (en onze goede adviezen 😉 ).

Ben je eruit welke mozaïek tegel het gaat worden voor in je badkamer? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij de Koning Tegelhandel. Ook kan je altijd bellen bij verdere vragen of toelichting.

Zijn onze mozaïek tegels voor in je badkamer toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Zo bieden wij ook een uitgebreide collectie badkamer-, woonkamer-, keuken– en budgettegels aan.