Sphinx tegels badkamer

Sphinx badkamer tegels

Met Sphinx tegels badkamer doorbreek je de ban. Ga voor nieuwe tegels om de badkamer van een compleet nieuwe look te voorzien. Hiermee steek je de ruimte in een spreekwoordelijk nieuw jasje. Klaar om er weer jarenlang van te genieten. Dit is tenslotte toch de ruimte waar je iedere dag komt om weer met frisse energie de dag te starten of af te sluiten.

Sphinx tegels badkamer kenmerken zich door een duurzaam karakter. Met Sphinx tegels ben je dan ook verzekerd van een kwalitatief hoge tegel met een uniek design. Verschillende kleuren en maten zorgen ervoor dat je de tegels volledig af kan stemmen aan je smaak én woning. Creëer een passende sfeer in de badkamer waar je dag in dag uit de dag met frisse energie kan beginnen. Denk dus onder andere aan frisse kleuren of juist een verrassende structuur.

Aanbod Sphinx tegels

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij een ruime collectie Sphinx tegels aan. Bepaal zelf of je de ruimte van een klassieke tijdloze tegel voorziet. Of dat je juist voor een warme én moderne tegel gaat. Maten en kleuren kunnen leiden tot eindeloos veel combinaties. Betonlook tegels zorgen daarnaast voor een tijdloos en industrieel karakter om vervolgens jarenlang te schitteren in je woning.

Voordelen van Sphinx tegels

Waarom zou je voor Sphinx tegels badkamer moeten gaan? Ongetwijfeld zal je weleens van het merk Sphinx gehoord hebben. En dat is ook niet gek, aangezien dit tegels zijn van enorm hoge kwaliteit. Een onderscheidende en tijdloze look kenmerkt de Sphinx tegels badkamer. Voordelen zijn dat deze tegels goed bestand zijn tegen krassen. Hierdoor blijven de tegels mooi, voor nú, straks én later. Wel zo fijn, vinden wij. Ook zijn de tegels zowel geschikt voor binnen als buiten. Hoge onderhoudsvriendelijkheid zorgt er namelijk voor dat de tegels ook buiten jarenlang mee kunnen gaan!

  • Hoge kwaliteit
  • Tijdloos
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Buiten en binnen

Stijlen badkamer tegels

Natuurlijk hoeven Sphinx tegels badkamer niet per se datgene te zijn waar je naar op zoek bent. En daarom hebben wij nog een breder arsenaal aan badkamer tegels in ons assortiment. Dit varieert van vintage tegels tot klassieke en moderne vormgevingen die alles in hun mars hebben om het niveau van je badkamer omhoog te tillen. Om je als dé tegelspecialist verder te inspireren hebben wij een aantal pagina’s gemaakt om je te inspireren. Ga na wat voor stijlen passen bij de rest van je huis en kom vervolgens langs in de showroom voor advies op maat.

Kom langs in onze showroom

Een ruim aanbod van tegels staat allemaal tentoongesteld in onze eigen showroom. Hier verrassen verschillende vormgevingen je in combinatie met passende kleurstellingen. Van woensdag tot en met zaterdag kan je langskomen. Liever een ander moment? Ook dan staan wij graag voor je klaar. Neem contact op en dan plannen wij samen een afspraak in. Eén ding garanderen wij je. En dat is dat je de showroom voldaan verlaat met een glimlach van oor tot oor. Uitstekende service, daar worden wij nou eens écht blij van.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.