Tegelvloer houtlook

Tegelvloer van houtlook

Een tegelvloer houtlook is de afgelopen jaren enorm in trek bij diverse tegelliefhebbers. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zowel jong als oud raakt steeds meer geïnteresseerd in tegels met een houtlook, vanwege alle voordelen die de vloer met zich meebrengt. Voor de woonkamer, keuken én eigenlijk iedere denkbare ruimte is de tegelvloer met houtlook geschikt. Met de kwaliteit tegelvloer houtlook van deze tijd is het keramisch parket ook nog eens nauwelijks van écht hout te onderscheiden. Een knap staaltje vakmanschap dus. Herken de houtstructuur. Ervaar de nerven en de noesten. Kom langs in onze showroom om de houtlook tegels in het echt te ervaren!

Waar bestaat onze collectie tegels met houtlook uit?

Omdat een tegelvloer houtlook de afgelopen jaren nogal in de spreekwoordelijke lift zit, wordt het aanbod ook steeds groter en groter. Zo is er op dit moment een grote verscheidenheid aan parketproducten op de markt. Daardoor is de kwaliteit ook (als vanzelfsprekend) erg verschillend per product. Zo zit er een verschil in uitstraling en comfort, waardoor het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste tegelvoer met houtlook uit te kiezen. Wij willen jou hier daarom graag bij helpen! Daarom verwelkomen wij jou hartelijk in onze showroom met een lekkere kop koffie!

Bij De Koning Tegelhandel hebben wij twee aspecten centraal staan: betaalbaarheid én kwaliteit. Exclusieve rechten van diverse Italiaanse tegelmerken voor deze regio bevestigd dat wij hier in zijn geslaagd. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooie, betaalbare tegelvloer houtlook die je (bijna) nergens anders in de regio ziet. Kom langs voor merken als Castelvetro, Supergres & Cisa.

Waarom een tegelvloer met houtlook van De Koning Tegelhandel?

Deze vraag horen wij vaker voorbij komen in onze showroom. En als échte specialist hebben wij daar natuurlijk een passend antwoord op. Hieronder hebben wij een viertal redenen onder elkaar gezet waarom jij toe moet geven aan de drang naar sfeer én onderhoudsvriendelijkheid.

Sfeervolle uitstraling

Een tegelvloer met houtlook die van goede kwaliteit is, valt nauwelijks te onderscheiden van écht hout. Het straalt dan dus ook dezelfde sfeer en warmte uit als natuurlijk hout. Het belangrijkste voordeel van keramisch parket? Houtvloer tegels ‘werken’ niet. Hierdoor krimpen of scheuren de tegels niet zodra de temperatuur warmer of kouder wordt. Met name bij een tegelvloer is dit van belang. Hout heeft deze neiging, in tegenstelling tot houtlook tegels, dus wel.

Nooit meer koude voeten

Een tegelvloer met houtlook zorgt ervoor dat jij nooit meer last hebt van koude voeten. Het leent zich namelijk perfect voor zowel elektrische als conventionele vloerverwarming. Vroeger verdween namelijk veel warmte naar beneden. Maar met de hedendaagse vloerverwarmingssystemen en isolatietechnieken wordt het gros van de warmte ook afgegeven aan tegels. En laten keramische tegels de warmte nou eens enorm goed geleiden, waardoor jij (vrijwel direct) warme voeten hebt.

Onderhoudsvriendelijk

Of nog beter: geen onderhoud. Waar je bij écht hout jaarlijks te maken krijgt met het schuren of lakken, hoef je hier met keramisch parket helemaal niet aan te denken. De tegels zijn én blijven mooi. Nu, straks en later. Tel hier de slijt- en krasvastheid bij op en wij vragen ons af wanneer je in onze showroom langs komt om de tegelvloer houtlook voor in je woning uit te zoeken!

Voor iedere ruimte

Vroeger wilden veel mensen een houten vloer in de keuken. Maar omdat de vloer in deze ruimte nou eenmaal veel te voortduren heeft, werd vaak gekozen voor tegels. Een keramisch parket combineert de voordelen van een houten vloer én tegels. Zo geeft het de sfeervolle ’touch’ die iedere keuken verdiend, maar kunnen de tegels ook tegen een flink stootje. Deze combinatie zorgt ervoor dat de tegelvloer met houtlook ook in de keuken gelegd kan worden. Varieer gemakkelijk in stijl en laat je adviseren. Zo geeft een grotere tegel rust, en creëert een kleinere tegel een landelijk karakter.

Geïnteresseerd in een tegelvloer met houtlook?

Lijkt een tegelvloer met houtlook jou wel wat? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar (0413) 43 20 05 of te mailen naar info@dekoningtegelhandel.nl. Bovendien kun je ook te allen tijde contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen! Wil je graag een kijkje komen nemen in onze showroom? Kom een keertje langs! Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 9.00-17.30 uur (zaterdag tot 16.00 uur). Daarnaast kun je ook nog zelf een afspraak met ons inplannen, als je langs wilt komen buiten onze openingstijden. Hopelijk tot snel!

Bezoek de showroom

In onze showroom vind je verschillende tegelvloeren met een houtlook. Kom dus ook langs om de verschillen tussen houtlook tegels met eigen ogen te aanschouwen. Schroom niet om vooraf contact op te nemen als je liever op een ander tijdstip dan de normale openingstijden langskomt. Wij bieden (vrijblijvend) advies op maat om je op weg te helpen naar dé ideale tegel. Je verlaat de showroom dan ook gegarandeerd met een glimlach van oor tot oor! Tot snel.

Hieronder hebben wij alvast wat pagina’s op een rijtje gezet voor een (over)dosis inspiratie: