Keramisch parket tegels

Keramisch parket bij De Koning Tegelhandel

Keramisch parket is enorm in trek, bij jong en oud. Voor de woonkamer, de keuken, enz. En logisch: want keramisch parket is een fantastisch product. De kwaliteiten die wij in het assortiment hebben zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. In het keramisch parket herken je de houtstructuur, zie je de nerven en de noesten. Kom je bij ons in de tegelhandel binnen, dan buk je automatisch om te kijken: is het hout of is het keramisch parket?

Wat voor collectie keramisch parket vind je bij ons?

Omdat keramisch parket zo populair is, zie je een grote verscheidenheid aan parketproducten op de markt verschijnen; ook kwaliteiten die in de praktijk niet altijd brengen wat je ervan verwacht, qua uitstraling en comfort. Wij hebben heel duidelijk de keuze gemaakt voor de combinatie betaalbaar en kwaliteit. Heel speciaal is bijvoorbeeld dat we exclusieve rechten voor deze regio hebben voor een aantal zeer fraaie Italiaanse merken. Keramische parkettegels die je nergens anders in de regio ziet. Alleen bij Tegelhandel De Koning. Merken van Keramisch Parket zijn o.a.: CastelvetroCisa.

Wat maakt keramisch parket zo geliefd?

  • De uitstraling uiteraard: goede kwaliteiten keramisch parket zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. Ze stralen dezelfde sfeer en warmte uit. Belangrijkste voordeel van parket is dat het niet ‘werkt’: het krimpt niet of zet niet uit als het warmer of kouder wordt. Hout heeft die neiging wel.
  • Keramisch parket leent zich perfect in combinatie met elektrische of conventionele vloerverwarming. Vroeger verdween veel warmte naar beneden. Met de hedendaagse vloerverwarmingsystemen en isolatietechnieken wordt het gros van de warmte ook echt afgegeven aan de tegels. Omdat keramische tegels warmte goed geleiden, voel je die warmte ook vrijwel direct.
  • Keramisch parket vergt geen onderhoud. In tegenstelling tot hout hoef je het parket niet te schuren of te lakken. De tegels zijn mooi en blijven mooi. Daar komt nog eens bij dat ze slijt- en krasvast zijn.
  • Keramisch parket leent zich voor iedere ruimte in huis. Ook in de keuken dus. Voorheen wilden veel mensen wel parket of een houten vloer in de keuken hebben, maar kozen ze voor tegels, omdat de vloer hier nu eenmaal veel te verduren heeft. Met keramisch parket combineren ze de voordelen van hout en tegels.
  • Keramisch parket is in diverse afmetingen beschikbaar. Op die manier kun je met de houtlook tegels, zoals de tegels ook wel eens worden genoemd, heel gemakkelijk variëren in sfeer. Een grotere tegel geeft rust, een kleinere tegel maakt het wat landelijker.

Bezoek onze showroom met keramische tegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan keramische tegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.