Castelvetro tegels

Castelvetro tegels bij De Koning Tegelhandel

Castelvetro tegels hebben een rustige uitstraling. De inspiratie voor deze tegel is gehaald uit de essentiële elementen van de natuur. Dit geeft deze Castelvetro vetro Woodland tegel de kracht om elk interieur te transformeren in een warme en vitale omgeving. De Koning Tegelhandel heeft een groot aanbod Castelvetro tegels. Waaronder de serie Castelvetro Woodland Tegels. Castelvetro vetro Woodland Tegels zijn keramische tegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout.

Castelvetro houtlook tegels

De serie Castelvetro Woodland Tegels zijn houtlook tegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Wij bieden deze tegels aan in zes geweldige kleuren.
Woodland Almonds – Deze vloer heeft de lichtste kleur van de serie, de vloer bevat lichte bruintinten.
Woodland Elm – Van alle kleuren van deze serie lijkt deze het meest op een echte houten vloer.
Woodland Oak – Deze vloer heeft een mooie houtkleur en is bijna overal mee te combineren.
Woodland Maple – Deze vloer heeft dezelfde warme uitstraling als de Woodlands Almonds kleur. Door de warme bruintinten in de grijze kleur brengt deze vloer veel warmte en sfeer.
Woodland Cherry – Dit is een zeer chique kersenkleur houtlook tegel.
Woodland Walnuts – Deze hele mooie tegel is de donkerste van de Woodland serie.
Naast het kiezen van een kleur zijn de Castelvetro Woodland Tegels te leveren in verschillende maten. Zo is er de keuzen voor een kleine 20×80 tegel of een grotere 30×120 tegel. Hierdoor heb je genoeg keuze en kan je jouw perfecte Castelvetro vetro Woodland tegel kiezen voor jouw interieur.

Wat voor collectie keramisch parket vind je bij ons

Omdat keramisch parket zo populair is, zie je een grote verscheidenheid aan parketproducten op de markt verschijnen; ook kwaliteiten die in de praktijk niet altijd brengen wat je ervan verwacht, qua uitstraling en comfort. Wij hebben heel duidelijk de keuze gemaakt voor de combinatie betaalbaar en kwaliteit. Heel speciaal is bijvoorbeeld dat we exclusieve rechten voor deze regio hebben voor een aantal zeer fraaie Italiaanse merken zoals Castelvetro. Keramische parkettegels die je nergens anders in de regio ziet. Alleen bij Tegelhandel De Koning dus een Castelvetro vetro Woodland tegel.

Wat is keramisch parket?

Keramisch parket zijn tegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout of natuursteen. Net als echt hout bevat keramisch tegels nerven en noesten. Het voordeel van Keramisch parket is dat het makkelijk te onderhouden en schoon te maken is, hierdoor zijn en blijven je tegels lang mooi. Bij de Koning Tegelhandel is het belangrijk dat de tegels zowel betaalbaar als van goede kwaliteit zijn. De keramische terrastegels van Castelvetro zijn van Italiaanse afkomst en zie je nergens anders in deze regio. Wil jij de Castelvetro vetro Woodland tegels eerst bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Erp, daar geven wij jou graag advies en zoeken wij samen naar jouw perfecte tegels.

Bezoek onze showroom

De Koning Tegelhandel heeft naast deze mooie Castelvetro vetro Woodland houtlook tegels nog een ruim aanbod andere tegels. Met deze grote keuze aan tegels adviseren wij je graag en vrijblijvend, hierdoor kies jij je gewenste combinatie van tegels voor in jouw huis. Loop voor advies gerust onze showroom binnen of neem contact met ons op. De showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan van tevoren voor een afspraak: 0413-432005.