Cisa Blendwood tegels

Ons aanbod Cisa tegels

De Koning Tegelhandel in Erp heeft een groot aanbod in Cisa tegels! Waaronder de serie Cisa Blendwood, deze serie heeft een rustieke uitstraling. De inspiratie voor deze tegel is gehaald uit de essentiële elementen van de natuur. Dit geeft deze tegel de kracht om elk interieur te transformeren in een warme en vitale omgeving.

Wat voor collectie keramisch parket vind je bij ons?

Omdat keramisch parket zo populair is, zie je een grote verscheidenheid aan parketproducten op de markt verschijnen; ook kwaliteiten die in de praktijk niet altijd brengen wat je ervan verwacht, qua uitstraling en comfort. Wij hebben heel duidelijk de keuze gemaakt voor de combinatie betaalbaar en kwaliteit. Heel speciaal is bijvoorbeeld dat we exclusieve rechten voor deze regio hebben voor een aantal zeer fraaie Italiaanse merken. Keramische parkettegels die je nergens anders in de regio ziet. Alleen bij de Koning Tegelhandel.

Bezoek onze showroom

De Koning Tegelhandel heeft naast deze mooie Cisa Blendwood tegels nog een ruim aanbod andere (stijlen) tegels. Met deze grote keuze aan tegels adviseren wij je graag en vrijblijvend, hierdoor kies jij je gewenste combinatie van tegels voor in jouw huis. Loop voor advies gerust onze showroom binnen. De showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan van tevoren voor een afspraak: 0413-432005.