Vloertegels 60×60

Vloer tegels 60×60: de perfecte maat voor een stijlvolle uitstraling

Bij De Koning Tegelhandel weten we dat de juiste maat tegel een wereld van verschil kan maken in het uiterlijk en gevoel van een ruimte. De vloertegel 60×60 is een populaire keuze vanwege zijn veelzijdigheid, moderne uitstraling en het vermogen om ruimtes groter te laten lijken. Of je nu een strakke, minimalistische look nastreeft of een meer traditioneel ontwerp, onze collectie 60×60 tegels biedt voor elk wat wils.

Wat kost een tegelvloer inclusief leggen?

De kosten van een tegelvloer variëren afhankelijk van het type tegel, de complexiteit van het legpatroon en de arbeidskosten in jouw regio. Gemiddeld kunnen de kosten, inclusief leggen, variëren van €30 tot €100 per vierkante meter of meer, afhankelijk van de kwaliteit en het merk van de tegels. Bij De Koning Tegelhandel bieden we concurrerende prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat is de beste tegelvloer?

De “beste” tegelvloer hangt af van je persoonlijke voorkeur, budget en de functie van de ruimte. Porseleinen tegels zijn populair vanwege hun duurzaamheid en waterbestendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Keramische tegels bieden een breed scala aan ontwerpen en zijn over het algemeen budgetvriendelijker. Natuursteen, zoals marmer of graniet, biedt een luxueuze uitstraling maar kan meer onderhoud vergen.

Wat zijn de sterkste tegels?

Porseleinen tegels staan bekend als een van de sterkste en meest duurzame vloeropties. Ze zijn dicht, waterbestendig en bestand tegen krassen en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor gebieden met veel verkeer, zoals keukens en gangen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en hebben ze een lange levensduur.

Waar moet je op letten bij het kopen van tegels?

Bij het kiezen van tegels is het belangrijk om rekening te houden met:

  • Duurzaamheid: Kies tegels die bestand zijn tegen slijtage, vooral in drukke ruimtes.
  • Onderhoud: Sommige tegels, zoals natuursteen, vereisen meer onderhoud dan bijvoorbeeld keramische of porseleinen tegels.
  • Slipweerstand: Voor natte ruimtes zoals badkamers, kies tegels met een goede grip.
  • Esthetiek: Zorg ervoor dat de kleur en het ontwerp van de tegel passen bij de algehele stijl van je huis.
  • Budget: Bepaal je budget vooraf en zoek naar tegels die zowel kwaliteit als waarde bieden.

Brabants, betrouwbaar en betaalbaar

Bij De Koning Tegelhandel in Erp, Noord-Brabant, combineren we onze Brabantse gezelligheid met een passie voor tegels. Of je nu op zoek bent naar vloertegels van 60×60 of een andere maat, je vindt het bij ons. Kom langs en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie.

Kom langs in de showroom

    Natuurlijk vinden wij het fijn om toekomstige klanten online al van de nodige (over)dosis inspiratie te voorzien. Wat wij alleen nóg liever doen? Dat is advies geven in onze showroom. Hier vernieuwen wij continu om de meest recente tegels hun échte sfeer en ligging te laten zien. Geheel passend om daarna de klanten de vloertegels 60×60 van hun dromen uit te laten zoeken. Omdat wij je binnenkort ongetwijfeld met open armen verwelkomen hebben wij nog enkele pagina’s klaar staan om je te inspireren.