Argenta tegels

Argenta tegels bij De Koning Tegelhandel

Op zoek naar mooie en goede kwaliteit keramische tegels? Dan zoek jij de Argenta tegels. Argenta Ceramica is een Spaans keramisch tegel bedrijf die continu blijft innoveren en nieuwe tegels ontwikkeld. Argenta biedt zowel vloer- als wandtegels aan en zijn voor zowel geschikt voor binnen als buiten. Al de tegels hebben een hoge kwaliteit en zijn duurzaam. Argenta heeft een unieke collectie met moderne en eigentijdse modellen.

Waarom Argenta tegels?

Argenta heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de keramische tegels van groot formaat. Grotere tegels geven een rustigere sfeer, een kleinere tegels maakt de sfeer wat landelijker. De combinatie van keramische tegels met natuurlijke tonen zorgt voor een frisse, ontspannen sfeer. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, kleuren en maten. Alle motieven zijn subtiel, hebben een eenvoudig textuur en heldere aardtinten met een houtlook, betonlook of natuursteenlook. Het kiezen voor Argenta tegels heeft als voordeel dat de tegels makkelijk te onderhouden zijn.

Wat is keramisch parket?

Argenta tegels zijn keramische parket tegels. De tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte hout- of betonvloer. Daarnaast heb je ook keuze uit natuursteenlook tegels of tegels met een landelijke stijl. De keramisch parket vloeren hebben een fantastische uitstraling en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en materialen. De tegels zijn makkelijk te combineren met elektrische en conventionele vloerverwarmingen. Een ander voordeel van keramisch parket is dat het niet ‘werkt’, hierdoor krimpt de vloer niet en zet de vloer niet uit als het warmer of kouder wordt. Daarnaast vergt keramisch parket geen onderhoud en zijn ze slijt- en krasvrij. Hierdoor zijn en blijven je tegels mooi. Al onze tegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De tegels zijn dus gemakkelijk te variëren in sfeer.

Keramisch parket bij De Koning Tegelhandel

In onze tegelhandel bieden wij Argenta tegels aan in allerlei verschillende kleuren, maten en patronen. Daarnaast bieden wij nog andere keramisch parket vloeren aan van onder andere Castelvetro, Supergres & Cisa. Al onze parketvloeren zijn van goede kwaliteit en betaalbare prijs. In onze showroom kunt u al onze stijlen vloeren zien en geven wij graag vrijblijvend advies over onze tegels.