Badkamertegels 60×60

Onze badkamertegels

Op zoek naar badkamertegels 60×60? Dan ben je bij De Koning Tegelhandel aan het juiste adres. Zo zijn deze bij ons verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Natuurlijk met de keuze tussen verschillende stijlen én kleuren. Een unieke selectie tegels. Betaalbaar, uniek én van de (aller)hoogste kwaliteit. Dit waarborgen wij door de tegels uit Italiaanse en Spaanse fabrieken te halen. Hiermee zijn wij de enige tegelhandel in de regio die zo’n uniek assortiment aanbieden. Bekijk online ons aanbod óf kom langs in de showroom. Ontdek alle mogelijkheden. En natuurlijk de ijzersterke service die je van ons mag verwachten.

Voordelen 60×60 tegels

Met badkamertegels 60×60 ga je voor een groot formaat tegel. En dat heeft zo z’n voordelen. Creëer een ruimtelijk effect binnen de badkamer. Bij ons vind je dan ook verschillende uiteenlopende designs om het helemaal naar je eigen smaak te maken. Zo ben je gegarandeerd van je eigen tegel om het interieur te completeren. Onderstaand hebben wij de overige voordelen van badkamertegels 60×60 nog op een rijtje gezet.

  • Creëer een ruimtelijk effect
  • Ga voor een moderne en luxe look
  • Straalt rust uit
  • Prachtige combinatie met andere soorten tegels
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Enorm goede slijtvastheid

Diverse kleuren badkamertegels

Antraciet, bruin, beige, wit óf zwart. De keuze is reuze. En daarom zijn wij er ook van overtuigd dat je badkamertegels 60×60 altijd volledig naar je eigen smaak én wensen kan zetten. Beeld een grijze badkamertegel in met een stoere betonlook. Of ga voor verrassende én uitdagende frivole kleurtjes met catchy accenten. En ontdek de kracht die mozaïek en vintage tegels te bieden hebben. Een uniek uiterlijk voor een nóg uniekere uitstraling van de gehele badkamer.

Haal de tegel in huis

Bij het uitzoeken van badkamertegels 60×60 wil je deze natuurlijk het liefst écht in huis halen. En in de badkamer zelf ervaren, beleven én voelen hoe dit eruit ziet. Om dit enigszins na te bootsen hebben wij daarom van veel tegels voor in de badkamer samples. Geheel voor jou als toekomstige klant om de tegel écht eventjes te beleven. Bepaal of de badkamertegels 60×60 een ruimtelijker gevoel tot uiting brengen. Of dat je toch voor een formaatje kleiner moet gaan.

Kom langs in de showroom

    Natuurlijk vinden wij het fijn om toekomstige klanten online al van de nodige (over)dosis inspiratie te voorzien. Wat wij alleen nóg liever doen? Dat is advies geven in onze showroom. Hier vernieuwen wij continu om de meest recente tegels hun échte sfeer en ligging te laten zien. Geheel passend om daarna de klanten de badkamertegels 60×60 van hun dromen uit te laten zoeken. Omdat wij je binnenkort ongetwijfeld met open armen verwelkomen hebben wij nog enkele pagina’s klaar staan om je te inspireren.