Unicom Starker Tegels

Unicom Starker tegels bij De Koning Tegelhandel

Unicom Starker tegels zijn tegels van Italiaanse tegelfabriek en staan bekend om de uitstekende kwaliteit van haar producten. De nagestreefde filosofie van Unicom Starker is de perfecte combinatie van schoonheid en de hoogste kwaliteit. Bij Unicom Starker zijn onderzoek en ontwikkeling een belangrijke factor. Ze zijn steeds op zoek naar nieuwe methode in de productieve en innovatieve productielijnen, daarnaast proberen ze altijd mee te bewegen met de behoefte van klanten. Deze succesvolle strategie heeft ervoor gezorgd dat Unicom Starker de trendzetter is in de markt van keramische tegels.

Wat zijn Unicom Starker tegels?

Unicom Starker is een Italiaans tegelmerk die prachtige keramische tegels ontwikkeld. De uitgebreide collectie vloertegels bestaan uit gedetailleerde en gevarieerde tegels, hierdoor is elke tegel uniek. Unicom Starker biedt zowel beton-, hout- of natuursteen tegels aan. De tegels zijn beschikbaar in verschillende warme en koele kleuren. Ook zijn er er tegels met verschillende maten. De tegels zijn compleet uitgewerkt met mozaïeken, decors, plinten en andere hulpstukken. De hele collectie is uitgevoerd met oog voor detail en beschikt over een eigen identiteit. Al deze tegels zijn van zeer hoge kwaliteit en betaalbare prijs.

Waarom Unicom Starker tegels?

De Unicom Starker tegels zijn voor zowel buiten als binnen geschikt en zijn te bestellen in verschillen de types. Al de tegels zijn van hoge kwaliteit en betaalbare prijs. De tegels hebben een exclusieve uitstraling en zorgen voor een prachtig natuurlijk effect. De keramische tegels zijn makkelijk te onderhouden en zijn gemakkelijk schoon te houden. Alle tegels kunnen goed tegen vuur, slijtage en krassen, hierdoor zijn en blijven je tegels mooi. Het assortiment Unicom Starker tegels bestaan tegels met verschillende uitstralingen. Tenslotte is een groot voordeel dat alle keramische tegels goed te gebruiken zijn in combinatie met vloerverwarming. Keramisch parket heeft veel voordelen en is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten-, beton- of natuursteenvloer.

Unicom Starker tegels bij De Koning Tegelhandel

Bij Unicom Starker hebben wij een ruim assortiment Unicom Starker tegels. Dit assortiment bestaat uit verschillende tegels met allemaal een andere uitstraling, kleur, stijl en maat. In onze showroom geven wij graag vrijblijvend advies over de tegels. Onze showroom is geopend op woensdag t/m zaterdag. Komt je liever op een andere dag of in de avond? Neem dan telefonisch contact op of maak een afspraak via het contactformulier.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.