Tegels volkel

Showroom in Volkel

Als je naar tegels Volkel op zoek bent heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een bouwproject. Of natuurlijk omdat je gewoon toe bent aan iets nieuws. Welke situatie op jou van toepassing is maakt niet uit. Want je bent inmiddels al bij dé tegelhandel in regio Volkel uitgekomen waar je gegarandeerd slaagt voor unieke én betaalbare tegels. Wel zo fijn, al zeggen wij het zelf. Kom langs in de showroom in Erp, op steenworp afstand van Volkel.

Tegels in Volkel

Kleren maken de man, en tegels maken de sfeer in iedere (woon)ruimte. Dat kunnen wij als tegelhandel inmiddels wel stellen. En daarom is het dus des te meer van belang dat tegels Volkel met de nodige nauwkeurigheid uitgekozen worden. Ga na of je van een klassieke óf moderne look houdt. Pas hier vervolgens je zoektocht op aan door juist naar marmerlook tegels óf naar houtlook tegels op zoek te gaan. Wat je ook kiest, de kwaliteit tegels staat bij ons altijd buiten kijf. En hiermee geniet jij dus jarenlang van een look die je helemaal past!

Inmiddels is het dus wel duidelijk dat tegels Volkel met name in onze showroom in Erp te vinden zijn. Op het industrieterrein hebben wij een prachtige showroom met unieke én betaalbare tegels. Precies wat de personen uit Volkel over het algemeen fijn vinden. En daarom merken wij ook dat de aanloop van ‘buitendorpse’ personen uit Volkel in een stroomversnelling komt. Dus ook voor jou staat een heerlijk kopje koffie te wachten. Natuurlijk met persoonlijk advies op maat!

“We zijn in 2015 klein begonnen, in Boerdonk destijds nog. Dat ging zo rap dat we na een jaar al verhuisden naar Erp. Maar ook daar groeiden we uit onze jas. Veel mensen die een mooie, maar betaalbare tegel zoeken! Sinds 2018 zitten we in een grote showroom, waar we een uitgebreide, moderne collectie kunnen laten zien. Supertrots op deze ontwikkeling. En we zijn nog lang niet klaar!”

Tegels uitzoeken

Zoveel mensen, zoveel stijlen. Vanuit dit credo hebben wij geprobeerd om een zo breed, uniek én betaalbaar mogelijk assortiment samen te stellen. En daar wij, al zeggen wij het zelf, dan ook aardig in geslaagd. Vergelijk ons met andere tegelhandels met tegels Volkel en je komt al snel tot de conclusie dat wij nét wat anders zijn. Dit begint met het aanbieden van exclusieve Italiaanse tegels die je nergens anders in de regio vindt. En dit eindigt pas zodra je bij De Koning Tegelhandel met een tegel naar wens én glimlach van oor tot oor naar huis heeft gestuurd!

Vanuit onze ervaring weten wij dat enkele punten altijd van belang zijn bij het uitzoeken van de juiste tegel. Daarom hebben wij de belangrijke puntjes hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vloerverwarming
  • Slijtage
  • Grootte tegels
  • Match met interieur

Heb je de juiste praktische aspecten helder in beeld? Dan kan je doorgaan om de juiste look-and-feel uit te kiezen die het beste bij jou én het huis past. Tegels Volkel zijn er dan ook in veel verschillende stijlen. Een vintage look, mozaïek tegels óf juist een klassieke houtlook vloer. Alle opties zijn mogelijk, afhankelijk van jouw smaak. Onderstaande stijlen vind je onder anderen terug in onze showroom.

Van Volkel naar Erp

De afstand tussen Volkel, Beek en Donk, Boekel, Erp, Gemert, Meierijstad, Schijndel, Uden, Veghel en Erp is natuurlijk zo overbrugt. En als aangename verrassing staat je bij aankomst een heerlijke kop koffie te wachten. Is dat alles? Nee, hoor! Naast de uitgebreide collectie tegels verzorgt De Koning Tegelhandel de ‘finishing touch’ met service op maat. Van begin tot eind denkt hij mee om uiteindelijk met de juiste tegels naar huis te gaan. En zoals hij dit doet kan het bijna niet anders dan dat jij met een glimlach van oor tot oor naar huis gaat. Van woensdag tot en met zaterdag is onze showroom standaard geopend. Neem contact op en plan een afspraak (indien mogelijk ook op een ander moment).