Tegels Veghel

Tegels in Veghel kopen?

Tegels Veghel koop je bij De Koning Tegelhandel. Het adres waar je vanuit Veghel naar toe gaat als je in de buurt op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je badkamer, woonkamer, keuken, aanbouw en terras. Profiteer direct van een uitstekende service van A tot Z. Ga dus voor tegels mét professioneel advies voor iedereen uit Veghel en de regio Meierijstad.

3 redenen om voor tegels Veghel te gaan

Profiteer van een ruime collectie tegels

De kern van de collectie tegels Veghel bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken en badkamer. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keuze uit natuursteen, keramische terrastegels en vensterbanken.

Ga voor unieke tegels in de regio Veghel

Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtige designs en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit

Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels Veghel zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels. Kortom: goede tegels voor een betaalbare prijs.

 

Verschillende stijlen tegels Veghel

Houtlook tegels

In de zoektocht naar tegels Veghel kunnen houtlook tegels níet meer ontbreken. Deze zijn tegenwoordig niet meer van écht hout te onderscheiden. Mooi voor op de vloer, maar óók voor de wand om een speels effect te creëeren. Hiermee breng je een stukje warmte in huis. Passend bij ieder interieur.

Betonlook tegels

Ga mee met dé trend van het moment: betoonlook tegels Veghel. Zowel voor binnen als buiten. En voor in de woonkamer én badkamer. Dit geeft namelijk een stoere touch aan ieder interieur. Geschikt voor (bijna) iedere woonstijl. Hiermee kan je dan ook alle kanten op!

Effen tegels

Als je voor een tijdloos karakter wilt gaan zijn effen tegels Veghel bij uitstek geschikt. De keramische effen tegels zijn gekenmerkt door een neutrale uitstraling. Hierdoor zijn ze niet trendgevoelig en klaar om jarenlang mee te gaan. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mix & match erop los.

 

Waar vind je De Koning Tegelhandel?

De Koning Tegelhandel is te vinden in Erp (Meierijstad). En dus op een steenworp afstand van Veghel. Loop gerust binnen om je te laten adviseren door ons personeel. We denken graag van begint tot eind met je mee. Om zo tot de juiste tegel te komen voor in je woning. Maak van je huis een thuis. Voor nu, straks en later.

Bezoek onze showroom

De deur van onze showroom staat (bijna) altijd voor je open. Dus kom je uit Veghel en ben je op zoek naar een mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Hierdoor weet je zeker dat je gaat slagen bij De Koning Tegelhandel. Niet voor niets zijn wij de tegelhandel- en outlet voor Beek en Donk, Boekel, Erp, Gemert, Meierijstad, Uden en omgeving.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.