Tegels schijndel

De tegelhandel van Schijndel

Tegels vormen de basis van iedere ruimte. Alles draait namelijk om de sfeer die een tegel heeft. Ga voor een klassiek, modern of landelijk karakter. Een mooie tegel past zowel bij jou als het interieur. En is klaar voor nu, straks en later. Om écht in te leven. Ook spelen, knoeien en brassen zijn dus onoverkomelijk. Daarom bieden wij tegels Schijndel aan van een hoge kwaliteit. Op naar jarenlang genot!

Hoe kies je de juiste soort tegels uit?

Voor tegels Schijndel hebben wij een ruim assortiment. Gepresenteerd in een bijpassende grote showroom. Waarom wij nét even wat anders zijn dan de meeste tegelhandels? Dat is omdat wij bijzondere collecties tegels aanbieden tegen bijzonder eerlijke prijzen. Met als kerst op de taart: uitstekende service van onze medewerkers. Zij beschikken over de juiste kennis waardoor ze je advies op maat kunnen geven. Daarom denken ze ook van A tot Z met je mee. Ohja, óók helpen ze je nog eens met een grote glimlach. Houd in ieder geval rekening met de volgende punten bij het uitzoeken van tegels.

 • Onderhoud tegels
 • Vloerverwarming tegels
 • Slijtage tegels
 • Formaat tegels
 • Aansluiting tegels op het interieur

  Wat voor stijlen tegels hebben wij?

  Nadat de praktische beslissingen zijn genomen voor tegels Schijndel, is het belangrijk om dit aan de juiste look-and-feel te koppelen. Dit vormt namelijk de sfeer van de ruimte. Een vintage look kan prachtig aansluiten op het interieur. Of een landelijke look kan perfect zijn bij een mooie vrijstaande woonboerderij. Met ontelbaar veel stijlen wordt de keuze er (helaas) niet bepaald gemakkelijker op. Onderstaand wat stijlen die je kan proberen.

  Over De Koning Tegelhandel

  Sinds 2015 weten steeds meer klanten De Koning Tegelhandel te vinden voor tegels Schijndel. Wij zijn begonnen in Boerdonk, waarna de rappe groei zorgde voor een verhuizing naar Erp. Ook daar was het pand snel te klein. Oftewel: er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar unieke en betaalbare tegels. Sinds 2018 hebben wij een grote showroom geopend met een uitgebreide en moderne collectie. Daar blijft het niet bij. Continu blijven wij de showroom aanpassen en uitbreiden volgens de laatste trends. Kom dit dan ook met eigen ogen aanschouwen.

   

  Waar vind je De Koning Tegelhandel?

  Alhoewel wij met tegels Schijndel níet in Schijndel zelf zijn, valt dit wel onder dezelfde gemeente als Erp. En zeg nou zelf: voor unieke en betaalbare tegels is het slechts een klein stukje vanaf Schijndel. Om gegarandeerd te zijn van een hoge kwaliteit met jarenlange nieuwe look voor de badkamers, woonkamer, keuken aanbouw en/of terras. Op het industrieterrein in Erp ervaar je ook nog eens een uitstekende service, waardoor je jezelf meteen thuis voelt. Wij zetten de koffie alvast klaar. Tot snel?!