Visgraat tegels

Bij De Koning Tegelhandel begrijpen we de charme van visgraat houtlook tegels. Deze unieke tegelpatroon heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, vooral in keukens. Of je nu op zoek bent naar een visgraat tegel voor je keuken of een ander deel van je huis, bij ons vind je een ruime keuze.

Hoe leg je een visgraat tegelvloer?

Het leggen van een visgraat tegelvloer vereist precisie en aandacht voor detail. Begin met een schone, vlakke ondergrond. Bepaal het midden van de kamer en begin vanaf daar met het leggen van de tegels in een hoek van 45 graden. Zorg ervoor dat de keramische tegels houtlook strak tegen elkaar liggen en gebruik afstandhouders om gelijke voegen te garanderen.

Hoe beginnen met visgraat?

Het is essentieel om in het midden van de ruimte te beginnen om een symmetrisch patroon te garanderen. Gebruik krijtlijnen om je startpunt te bepalen en werk vanuit daar verder. Dit zorgt ervoor dat de keramische parketvloer aan beide zijden van de kamer gelijkmatig eindigen.

Welke maat tegel voor visgraat?

De keuze van de tegelmaat hangt af van je persoonlijke voorkeur en de grootte van de ruimte. Over het algemeen zijn smalle, rechthoekige tegels populair voor visgraatpatronen. Bij De Koning Tegelhandel hebben we verschillende maten beschikbaar, zodat je altijd een tegel vindt die past bij jouw stijl en ruimte.

Hoeveel extra tegels voor visgraat?

Bij het leggen van een visgraatpatroon is het aan te raden om 10-15% extra tegels te bestellen. Dit houdt rekening met snijverlies en eventuele fouten. Het is altijd beter om wat extra tegels achter de hand te hebben, mocht je keramisch parket tegels in de toekomst nodig hebben.

Brabants, betrouwbaar en betaalbaar

Gelegen in het hart van Erp, Noord-Brabant, is De Koning Tegelhandel al jaren dé plek voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio. Onze Brabantse nuchterheid en gezelligheid zie je niet alleen terug in onze showroom, maar ook in onze service. We bieden niet alleen ‘gewoon’ goede tegels, maar ook ‘gewoon’ goed advies.

Bezoek onze showroom in Erp

Tegels moet je zien, voelen én ervaren. Daarom nodigen we je uit om langs te komen in onze showroom. Hier kun je de visgraat tegels die je op het oog hebt zelf aanschouwen. En natuurlijk staan we klaar met persoonlijke service en advies op maat.