Werkgebieden, Tegels en vensterbanken

Over De Koning Tegelhandel

Wij zitten in het hartje van Erp, met een overzichtelijke, charmante showroom en een ruime collectie tegels. Voor iedere ruimte in en rondom huis. En voor ieder budget. De Koning Tegelhandel is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Van daaruit bediende hij met zijn tegelhandel al klanten in Erp, Gemert, Uden, Veghel, Beek en Donk en Boekel. Wegens groei besloot hij in 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een grotere en mooiere showroom in het centrum van Erp.

Tegels Uden: bezoek de showroom

Op vrijdag en zaterdag is de showroom in Erp de hele dag open. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus kom je uit Uden en ben je op zoek naar een mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Erp, Boekel, Meierijstad, Veghel, Gemert, Beek en Donk, Uden en omgeving.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.