Waarom we over tegels gaan schrijven

Deze week is het een jaar geleden dat we onze showroom met tegels in Erp openden.

Een heel bijzonder jaar is het geworden.

Wat hebben we ongelofelijk veel leuke reacties gekregen het afgelopen jaar. Op onze locatie: in het centrum van Erp. Op onze showroom. En op ons assortiment, waarbij we vaak te horen krijgen dat de collectie verrassend is of anders.

Gaaf. Want dat is precies de reden dat we vorig jaar de showroom openden.

We wilden het juist anders doen. De gangbare tegel laten zien. Uiteraard. Maar ook de tegel die je niet zo snel in een andere showroom vindt. Zo vind je bij ons heel veel Italiaans design. Daar zullen we binnenkort maar eens een bericht over schrijven hier: over wat Italiaans design nu Italiaans maakt.

Wat hebben we veel geleerd ook dat eerste jaar.

Over hoe je online kunt worden gevonden bijvoorbeeld met je tegels. Want je kunt met je tegelshowroom wel lekker midden in Erp gaan zitten, het is ook weer niet zo dat heel de wereld daar voorbij komt rijden.

We merken dat de cirkel waaruit onze klanten komen steeds groter wordt. Veel mensen uit Erp, Keldonk en Boerdonk, uit Veghel, Beek en Donk, Uden, Boekel en Gemert die hier tegels komen kijken. En soms, steeds vaker, van nog verder weg.

Dat komt door onze collectie tegels en onze service, vertellen we onszelf maar al te graag. Maar dat hebben we ook aan internet te danken. Door de website te verbeteren, pagina’s toe te voegen, mensen proberen zo goed en gericht mogelijk te informeren, worden we steeds beter gevonden.

Dus bij deze: Google, dankjewel!

En dan sluiten we dit bericht af met een goed voornemen: we gaan over onze tegels schrijven!

Er gebeurt zoveel in tegelland. Zo veel trends. Zo veel mooie ontwikkelingen. Het is jammer om dat niet te delen. Als je me een beetje kent: daar vertel ik al heel graag over. Ik ga de uitdaging aan om daar ook over te gaan schrijven.

Dus: tot snel!