Vloertegels houtlook

Vloertegels houtlook zijn de afgelopen tijd enorm in trek bij zowel jong als oud. Logisch. Combineer de voordelen van hout én tegels met elkaar en je komt uit bij vloertegels met een houtlook. Herken de houtstructuur. Ervaar de nerven en noesten. En behoudt tegelijkertijd de praktische voordelen die tegels je te bieden hebben. Een keramische vloer lijkt op echt hout. Hierdoor komen uitstraling én comfort samen in je woning. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kom gezellig kijken in onze showroom voor het gehele assortiment houtlook tegels en maak kennis met de verschillende afmetingen.

Waarom houtlook vloertegels?

Vaak krijgen wij de vraag waarom vloertegels houtlook de afgelopen tijd zo populair zijn geworden. Dit heeft onder anderen te maken met het feit dat de voordelen van hout en tegels gecombineerd worden. Zo creëer je een warme en gezellige sfeer. En behoudt je ondertussen de praktische voordelen die tegels te bieden hebben. Wanneer je gaat voor een echte houten vloer zullen er veel sneller krassen en vlekken in je vloer komen. Dat wil niemand natuurlijk. Een groot voordeel van keramische vloeren is dat dit hierbij niet zal gebeuren. Onderstaand hebben wij enkele redenen op een rijtje gezet waarom je niet meer om vloertegels houtlook heen kan.

  • Warme én sfeervolle uitstraling in elke ruimte
  • Combineren met vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijt- en krasvast
  • Voor iedere ruimte
  • Diverse afmetingen

Vloer Wood Beige Rett. Hongaarse Punt

Productinformatie

Vloer Agita Beige Rett – Hongaarse Punt

Productinformatie

Vloer Agita Beige Rett

Productinformatie

Woodpays Mel

Productinformatie

Vodawood Vilsa

Productinformatie

Woodpays Koa

Productinformatie

Woodpays Malpé

Productinformatie

Vodawood Tur

Productinformatie

Uitstraling vloertegels houtlook

Zoals gezegd hebben houtlook vloertegels een warme en sfeervolle uitstraling. Tóch kan je de uitstraling nog verder beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de manier van leggen. Ga je voor een visgranaat legpatroon. Of leg je de vloertegels houtlook in wildverband. Verder dien je een keuze te maken tussen brede en smalle planken. Iedere keuze die je hierin maakt heeft (in)direct invloed die uiteindelijk in je woning ontstaat. Met keramische houtlook tegels creëer je niet alleen een warme uitstraling, maar geniet je ook van een heerlijk warme vloer. Een keramisch parket is namelijk perfect te combineren in combinatie met vloerverwarming. Bekijk onze website voor meer informatie wat betreft een keramische tegel combineren met vloerverwarming.

Over het algemeen kunnen wij wel stellen dat de tegels de basis sfeer bepalen voor iedere ruimte. Kleding maakt de man. En tegels maken de ruimte. Vanuit deze gedachte dien je dus ook voor een klassieke, landelijke of juist een moderne look te gaan. Voor nú, straks en later. Zo wil je natuurlijk niet na een jaar alweer opnieuw de zoektocht naar dé perfecte tegel willen starten. Daarom bieden wij alleen vloertegels aan van een goede kwaliteit. Wel zo fijn.

Uniek in de regio

De Koning Tegelhandel beschikt over een ruim assortiment met de meest uiteenlopende tegels. Bijzondere collecties tegen eerlijke prijzen. En daarmee zijn wij dus nét even iets anders dan concurrenten in de regio. Ook beschikken wij over de exclusieve rechten van enkele Italiaanse tegelmerken. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een (nagenoeg) unieke tegel.

Echter, vloertegels houtlook hoeft natuurlijk niet volledig op je wensen aan te sluiten. Daarom bieden wij uiteenlopende soorten tegels aan om al onze klanten tevreden te stellen. Ieder wat wils. En maar goed ook. Anders zouden we tenslotte allemaal dezelfde tegels hebben in onze woning. Ga voor frivole kleurtjes, vernieuwende prints óf juist een klassiek en ‘tijdloos’ ontwerp. Volledig naar al je wensen. Met een ruim assortiment zoals bij De Koning Tegelhandel vind jij de perfecte tegel.

Inspiratie in de showroom

Natuurlijk nodigen wij je graag uit om langs te komen in onze showroom. Laat je inspireren én adviseren door een echte vakman met kennis. Als vanzelfsprekend natuurlijk onder het genot van een heerlijke bak koffie. En als kers op de taart kunnen wij je verzekeren dat je showroom verlaat met een glimlach van oor tot oor. Standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. Liever op een ander moment langskomen? Dat kan. Je bent namelijk altijd van harte welkom. Plan eenvoudig een afspraak in en wij helpen je graag.