Tegelvloer woonkamer

Een nieuwe tegelvloer in je woonkamer?

Een tegelvloer in je woonkamer vormt de basis van de sfeer in deze ruimte. Hiermee bepaal je of de woonkamer een moderne, klassieke óf juist een landelijke look krijgt. Bij het uitzoeken van de juiste tegelvloer in je woonkamer wil je natuurlijk een mooie tegelvoer voor nú, straks én later. De Koning Tegelhandel begrijpt je hierin maar al te goed én denkt met je mee. Zo snappen wij dat de tegelvloer in je woonkamer tegen een stootje moet kunnen. Zo blijft het spelen, knoeien en brassen van kinderen en huisdieren onvermijdelijk. Daardoor bieden wij uitsluitend een tegelvloer in je woonkamer aan van een hoge kwaliteit. Hierdoor ben je jaren voorzien een tegelvloer met de juiste look.

Stijlen tegelvloer voor in je woonkamer

De Koning Tegelhandel biedt een ruim assortiment vloertegels aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van verschillende stijlen die perfect aansluiten op je interieur. Hierdoor bieden wij zowel tegelvloeren aan met een vintage-, mozaïek-, beton-, landelijke- en houtlook aan. Deze verschillende stijlen tegelvloeren zijn in verschillende afmetingen beschikbaar waardoor de tegels perfect afgestemd kunnen worden op je interieur.

Vintage

Vintage

MOMIX20 Montreal Blue Mix

Mozaïek

Betonlook

Betonlook

Landelijk

Landelijk

Coast Nassau

Houtlook

Tegelvloer woonkamer kopen?

Bij het uitzoeken van een geschikte tegelvloer voor in je woonkamer komt meer kijken dan je denkt. Vanuit onze jarenlange ervaring helpen wij je daarom graag een handje. Zo weten wij dat de onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid van belang zijn om zowel nú als over een aantal jaren te genieten van je nieuwe woonkamer tegelvloer. Hieronder hebben wij nog meer belangrijke punten op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het uitzoeken van de juiste tegelvloer voor in je woonkamer.

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Type vloerverwarming (elektrisch óf traditioneel)
  • Slijtvastheid
  • Formaat van de vloertegels

Daarnaast verschillen bovenstaande punten van je eigen situatie en wensen. Zo is het ook van belang dat je tegelvloer in de woonkamer aansluit op je interieur. Weet je niet goed waar je mee moet houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag. We plannen graag een afspraak in onze showroom om het vervolgens verder met je te bespreken.

Kom langs in onze showroom

Een tegelvloer voor in je woonkamer moet je zien, voelen én ervaren voordat je deze koopt. Hierdoor kan je beter inschatten of deze aansluit op je interieur en wensen. Ervaar de structuur van het materiaal in onze showroom en laat je verder inspireren. Daarnaast geeft Twan de Koning je vrijblijvend advies op maat om je te verzekeren van de juiste tegelvloer in je woonkamer.

De showroom van de Koning Tegelhandel heeft verschillende soorten tegelvloeren voor in de woonkamer. Neem even contact op voor het maken van een afspraak in de showroom. Hier maak je kennis met het ruime assortiment vloertegels van de Koning Tegelhandel én ervaar je de persoonlijke service van Twan de Koning.

Nog niet gevonden waar je naar zocht?

Geen probleem. Wij begrijpen als geen ander hoe lastig de keuze voor een nieuwe tegelvloer in je woonkamer kan zijn. Doe meer inspiratie bij ons op en bekijk onze mozaïek-, vintage-, beton- en houtlook tegels. Daarnaast kan je ook een kijkje nemen aan ons assortiment tegels voor in je badkamer of keuken.