Vintage tegels keuken

Vintage keukentegels

Ben jij op zoek naar vintage tegels keuken om jouw droomkeuken te maken? Dan ben je bij De Koning Tegelhandel aan het juiste adres voor een groot aanbod aan hoge kwaliteit vintage tegels. Vintage tegels keuken zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en kunnen zowel in een modern als een ‘wat meer ouderwets’ interieur geplaatst worden. De naam zegt het al, vintage tegels zijn gloednieuwe tegels met een oude en versleten uitstraling. Deze stijl tegels past ondanks de ouderwetse uitstraling volledig bij deze tijd. Doordat wij vintage tegels van hoge kwaliteit aanbieden, kan jij jarenlang genieten van een ouderwetse look in jouw keuken, zonder dat de uitstraling van de tegels verloren gaat.

Voordelen vintage tegels keuken

De populariteit van vintage tegels keuken komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Vintage tegels hebben een aantal voordelen en kenmerken, waarmee ze zich onderscheiden van andere tegels. Hieronder hebben we deze even op een rijtje gezet:

  • Gloednieuwe tegels met een oude en versleten uitstraling
  • Grote variatie in patronen
  • Grote variatie in kleuren
  • Perfect geschikt voor zowel een modern als ‘wat meer ouderwets’ interieur.

Breed assortiment aan vintage tegels keuken

In ons assortiment hebben wij een grote variatie in vintage tegels keuken. Er is een ruime keuze aan verschillende kleuren en patronen. Zo zijn er tegels in vierhoekige vormen, maar ook in zeshoekige vormen verkrijgbaar. Ook zijn vintage tegels in pasteltinten beschikbaar. Dankzij dit brede aanbod van vintage tegels is er vrijwel altijd een tegel naar jouw smaak!

Bezoek onze showroom met vintage tegels keuken

Ben je geïnspireerd door een van de vintage tegels keuken uit ons assortiment? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom in Erp. Daar staan wij altijd voor jou klaar en adviseren wij je graag en vrijblijvend over welke vintage tegel perfect voor jouw keuken is. Onze showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ben je deze dagen niet beschikbaar en kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Neem dan contact met ons op en dan plannen wij samen een afspraak in.

Overig aanbod tegels keuken

Tegels zijn de basis voor iedere keuken. Hierdoor is het van groot belang is dat je in een keer de juiste tegel kiest. Twijfel je nog of vintage tegels de juiste tegels zijn voor in jouw keuken? Neem dan een kijkje naar ons assortiment van andere soorten tegels. De Koning Tegelhandel beschikt over een ruim assortiment met de meest uiteenlopende tegels. Iets wat ons onderscheid van concurrenten in de regio, is dat wij beschikken over de exclusieve rechten van enkele Italiaanse tegelmerken. Bij alle tegels die wij aanbieden ben je verzekerd van hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Hieronder hebben wij even op een rijtje gezet welke tegelsoorten wij naast vintage tegels nog meer aanbieden: