Tegelvloer houtlook

Tegelvloer van houtlook

Een tegelvloer houtlook is de afgelopen jaren enorm in trek bij diverse tegelliefhebbers. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zowel jong als oud komt er steeds meer achter dat het een fantastisch product is. Voor de woonkamer, keuken én eigenlijk iedere denkbare ruimte. Met de kwaliteit tegelvloer houtlook van deze tijd is het keramisch parket ook nog eens nauwelijks van écht hout te onderscheiden. Een knap staaltje vakmanschap dus. Herken de houtstructuur. Ervaar de nerven en de noesten. En beleef de houtlook tegels in onze showroom.

Collectie houtlook tegels

Omdat een tegelvloer houtlook de afgelopen jaren nogal in de spreekwoordelijke lift zit, breidt het aanbod zich ook steeds meer uit. Zo is er op dit moment een grote verscheidenheid van parketproducten op de markt. In kwaliteit zijn dan ook (als vanzelfsprekend) duidelijke verschillen kenbaar. Uitstraling en comfort verschillen waardoor het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste tegelvoer houtlook uit te kiezen. Hoe wij je hierbij helpen? Door je hartelijk te verwelkomen in onze showroom met een lekkere kop koffie!

Bij De Koning Tegelhandel hebben wij de duidelijke keuze gemaakt voor betaalbaar én kwaliteit in één. Exclusieve rechten van diverse Italiaanse tegelmerken voor deze regio bevestigd dat wij hier in zijn geslaagd. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooie, betaalbare tegelvloer houtlook die je (bijna) nergens anders in de regio ziet. Kom langs voor merken als Castelvetro, Supergres & Cisa.

Waarom een houtlook tegelvloer?

Deze vraag horen wij vaker voorbij komen in onze showroom. En als échte specialist hebben wij daar natuurlijk een passend antwoord op. Hieronder hebben wij een viertal redenen onder elkaar gezet waarom jij toe moet geven aan de drang naar sfeer én onderhoudsvriendelijkheid.

Sfeervolle uitstraling

Een tegelvloer houtlook die van goede kwaliteit is, valt nauwelijks te onderscheiden van écht hout. Het straalt dan dus ook dezelfde sfeer en warmte uit als natuurlijk hout. Het belangrijkste voordeel van keramisch parket? Houtvloer tegels ‘werken’ niet. Hierdoor krimpen of scheuren de tegels niet zodra de temperatuur warmer of kouder wordt. Met name bij een tegelvloer is dit van belang. Hout heeft deze neiging, in tegenstelling tot houtlook tegels, dus wel.

Nooit meer koude voeten

Nee. Echt nooit meer koude voeten. Een tegelvloer houtlook leent zich namelijk perfect voor zowel elektrische als conventionele vloerverwarming. Vroeger verdween namelijk veel warmte naar beneden. Maar met de hedendaagse vloerverwarmingssystemen en isolatietechnieken wordt het gros van de warmte ook afgegeven aan tegels. En laten keramische tegels de warmte nou eens enorm goed geleiden, waardoor jij (vrijwel direct) warme voeten hebt.

Onderhoudsvriendelijk

Of nog beter: geen onderhoud. Waar je bij écht hout jaarlijks te maken krijgt met het schuren of lakken, hoef je hier met keramisch parket helemaal niet aan te denken. De tegels zijn én blijven mooi. Nu, straks en later. Tel hier de slijt- en krasvastheid bij op en wij vragen ons af wanneer je in onze showroom langs komt om de tegelvloer houtlook voor in je woning uit te zoeken!

Voor iedere ruimte

Vroeger wilden veel mensen een houten vloer in de keuken. Maar omdat de vloer in deze ruimte nou eenmaal veel te voortduren heeft, werd vaak gekozen voor tegels. Keramisch parket combineert de voordelen van een houten vloer én tegels. Zo geeft het de sfeervolle touch die iedere keuken verdient. En kunnen de tegels tegen een flink stootje waardoor het ook in de keuken gelegd kan worden. Varieer gemakkelijk in stijl en laat je adviseren. Zo geeft een grotere tegel rust, en creëert een kleinere tegel een landelijk karakter.

Bezoek de showroom

In onze showroom vind je verschillende tegelvloeren met een houtlook. Kom dus ook langs om de verschillen tussen houtlook tegels met eigen ogen te aanschouwen. Schroom niet om vooraf contact op te nemen als je liever op een ander tijdstip dan de normale openingstijden langs komt. Wij bieden (vrijblijvend) advies op maat om je op weg te helpen naar dé ideale tegel. En je verlaat de showroom dan ook gegarandeerd met een glimlach van oor tot oor! Tot snel. Hieronder hebben wij alvast wat pagina’s op een rijtje gezet voor een (over)dosis inspiratie.