Tegels schijndel

Tegels in Schijdel

Als je de zoektocht naar tegels in Schijndel bent gestart kunnen wij je verder helpen. Weliswaar niet in Schijndel, maar in het mooie Erp! Wij bieden unieke én betaalbare tegels aan van hoge kwaliteit. Ga voor een nieuwe look van je badkamerwoonkamer, keuken, aanbouw óf terras. Ervaar de sublieme service van De Koning Tegelhandel vanuit onze eigen showroom in Erp. Op steenworp afstand van Schijndel.

Tegels in Schijndel vind je bij De Koning Tegelhandel

Wij zijn ervan overtuigd dat de tegels de basis vormen voor de sfeer in iedere ruimte. Bepaal deze sfeer met een klassieke, landelijke óf juist een moderne look. Hiermee verzeker je jezelf niet alleen van een mooie tegel, maar ook van een passende sfeer van jouw woonruimte. Voor nú, straks en later. Zo weten wij als geen ander dat spelen, knoeien en brassen (mede door kinderen en huisdieren) onvermijdelijk is. Hierdoor leveren wij uitsluitend tegels in Schijndel van een hoge kwaliteit. Geniet jarenlang van de juiste look!

Voor tegels in Schijndel moet je dus in Erp zijn. Op het industrieterrein bevindt zich namelijk een prachtige grote showroom aan het adres van De Koning Tegelhandel. Bovendien is dit in dezelfde gemeente, waardoor je jezelf meteen thuis voelt in onze showroom. De afgelopen jaren zien wij al een toenemende aanloop van ‘buitendorpse’ bezoekers uit Schijndel. De koffie staat dus voor je klaar! Hoe wij in Erp terecht zijn gekomen?

“We zijn in 2015 klein begonnen, in Boerdonk destijds nog. Dat ging zo rap dat we na een jaar al verhuisden naar Erp. Maar ook daar groeiden we uit onze jas. Veel mensen die een mooie, maar betaalbare tegel zoeken! Sinds 2018 zitten we in een grote showroom, waar we een uitgebreide, moderne collectie kunnen laten zien. Supertrots op deze ontwikkeling. En we zijn nog lang niet klaar!”

Soorten tegels

Vanuit onze grote showroom voorzien wij je van een ruim assortiment aan uiteenlopende tegels. Hiermee zijn wij nét even iets anders dan andere tegelhandels. Bijzondere collecties tegen eerlijke prijzen. En als kers op de taart ook nog eens de goede service van onze medewerkers. Zij voorzien je van een passend advies op maat. Zo ook waar je onder andere op moet letten bij het uitkiezen van de juiste tegels.

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Type vloerverwarming
  • Slijtvastheid
  • Formaat van de vloertegels
  • Aansluiting op interieur

Naast bovenstaande punten is het ook van belang om de juiste look-and-feel te kiezen. De uiteenlopende soorten tegels in Schijndel vormen namelijk de sfeer binnen iedere ruimte. Ga je voor een vintage look die aansluit op het interieur? Of ga je juist voor een landelijke look die aansluit op je prachtige woonboerderij? Onderstaand vind je verschillende soorten tegels waarvoor je terecht kan bij De Koning Tegelhandel.

 

Tegels Schijndel vind je in onze showroom

Bij De Koning Tegelhandel zorgt Twan er altijd voor dat je de showroom met een stralende glimlach verlaat. Van oor tot oor. Nadat je de tegels gezien, gevoeld én ervaren hebt is het pas het moment aangebroken om de spreekwoordelijke knoop door te hakken. Kom langs in onze showroom in Erp en laat je verder inspireren. Onze showroom is standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. Komt dit niet uit? Neem dan contact op en plan een afspraak in op een ander moment.