Tegelhandel Uden

Showroom in Uden

De Tegelhandel van Uden en omstreken willen wij zijn. De tegelhandel waar je vanuit Uden naar toe gaat als je in de buurt op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je woonkamer, badkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Naar een tegel mét service. En naar tegels mét professioneel advies voor iedereen uit Uden en omgeving.

Over De Koning Tegelhandel Uden

Mogen wij ons tegelhandel Uden noemen? Jawel, toch? We zitten maar een paar kilometer verderop, in het hart van Erp. En van Uden naar Erp … dat is maar krap een kwartier rijden. En geloof ons: je bent niet de enige uit Uden die inmiddels de weg naar De Koning Tegelhandel heeft weten te vinden.

“Ik werkte al jaren in de tegels toen ik in 2016 de showroom in Erp opende. Maar ik wilde het anders doen. Frisser. Ik wilde de exclusieve tegel toegankelijk maken; en betaalbaar. Dat lukt me. Ik ben trots op mijn collectie en heb mooie, tevreden klanten, ook uit Uden!”

Wat hebben wij je als Tegelhandel Uden te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamerkeukenbadkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteenkeramische terrastegels en natuursteen vensterbanken.

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Bezoek onze showroom

Mogen wij ons Tegelhandel Uden noemen? Ja. Met onze collectie en de klanten uit Uden die we al hebben, mag dat. Vinden wij. Daarom nodigen we je uit: kom je uit Uden en ben je op zoek naar een unieke tegel? Bezoek dan onze tegeloutlet. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds.