Keramische visgraat tegels

Ontdek onze collectie

De afgelopen jaren zijn keramische visgraat tegels enorm in trek. Dit geldt zowel bij jong als oud. En vanuit onze ervaring kunnen wij wel stellen dat dit ook een waar plaatje is. Zowel voor in de woonkamer, keuken als de bovenverdieping. Tegenwoordig hebben keramische houtlook tegels zich zo ontwikkelt dat het nauwelijks van écht hout te onderscheiden is. Herken de houtstructuur. Zie de nerven én noesten. En kom langs in onze showroom om het verschil (proberen) te zien.

Visgraat tegels

Omdat keramische visgraat tegels op het moment zo populair zijn is er ook een grote verscheidenheid van parketproducten op de markt. Ook in kwaliteit is er een groot verschil. Daarom is het belangrijk om te weten wat je kan verwachten. Wat betreft uitstraling én comfort. Om dit ook écht te ervaren raden wij aan om langs te komen in onze showroom. Hier hebben wij namelijk duidelijke keuzes gemaakt. Betaalbaar én kwaliteit stonden hier centraal. Vanuit deze kernpunten halen wij de keramische visgraat tegels met speciale exclusieve rechten vanuit Spanje én Italië.

Populariteit visgraat tegels

Een goede kwaliteit keramische visgraat tegels zijn nauwelijks meer van écht hout te onderscheiden. Dit geeft namelijk dezelfde sfeer én warmte. Het belangrijkste voordeel is dat parket niet ‘werkt’ en hout wel. Zo krimpt óf scheurt hout als het warmer of kouder wordt. Met keramische visgraat tegels heb je hier dus absoluut géén last van. En dat terwijl hout deze neiging wél heeft.

Keramische visgraat tegels in combinatie met vloerverwarming

Ook lenen keramische visgraat tegels zich perfect voor een elektrische óf conventionele vloerverwarming. Vroeger verdween namelijk met name veel warmte naar beneden. De hedendaagse vloerverwarmingssystemen en isolatietechnieken hebben ervoor gezorgd dat het gros van de warmte ook afgegeven wordt aan de tegels. Ook is het een voordeel dat de keramische visgraat tegels de warmte goed geleiden. Hierdoor voel je de warmte direct én hoef je dus nooit meer met koude voeten door huis heen te lopen.

Onderhoudsvriendelijk

Ook zijn keramische visgraat tegels enorm onderhoudsvriendelijk. Zo hoeft dit zelfs geen onderhoud in tegenstelling tot hout. Keramisch parket hoeft namelijk niet geschuurd óf gelakt te worden. Hierdoor zijn én blijven de tegels mooi. Tel hier de slijt- en krasvrijheid bij op. En wij vragen onszelf bijna af waarom je nog voor écht hout zal gaan.

Onze showroom

    Natuurlijk kunnen wij wel zeggen dat keramische visgraat tegels níet van echt hout te onderscheiden zijn. Tóch is het uiteindelijk aan jou om dit zelf te beoordelen. En daarom nodigen wij je ook graag uit bij ons in de showroom. Hier kom je er namelijk achter dat je er met je neus boven moet hangen om enigszins vast te stellen dat de keramische visgraat tegels níet van écht hout zijn. Verder voorzien wij je van de juiste adviezen om de tegels van je dromen uit te kiezen. Om online alvast voor wat éxtra informatie te zorgen hebben wij een aantal pagina’s voor je klaar gezet.