Onze tegelhandel wordt tien keer zo groot!

Ruim anderhalf jaar geleden begon voor mij het ‘avontuur’: een eigen en eigenzinnige tegelhandel. Ik zag dat er behoefte was aan originele tegels. En had het gevoel dat er in de regio ruimte was voor een nieuwe tegelhandel met showroom.

Anderhalf jaar later kan ik niet anders zeggen dan dat ik daar in ben bevestigd. In het voorjaar verruimden we al de openingstijden. Nu is het tijd voor de volgende stap: we gaan verhuizen!

Op dit moment zitten we natuurlijk nog in de Pentelstraat in Erp. Heerlijke locatie. Naast Noud Optiek (Ik ga de koffie en klets wel missen, Noud!) En met veel aanloop. Zo veel dat het hier gewoon te klein werd. Ik zat pas anderhalf jaar hier, maar ik wilde méér:

 

  • Ik wil meer laten zien dan dat ik nu kan. Nog meer diversiteit aan tegels. Meer producten, zoals vensterbanken. Meer grootformaat tegels ook, waar steeds meer vraag naar komt. En meer showroom ook, zodat je bijvoorbeeld heel duidelijk kunt zien hoe een tegel eruit kan zien met een bepaalde voeg.

 

  • Ik wil showroom en opslag kunnen combineren. Nu nog vindt die vanaf twee verschillende locaties plaats. Gaat goed, maar is natuurlijk niet efficiënt. Ik wil naar één locatie toe.

 

  • Ik wil ook de professionele tegelzetters beter kunnen bedienen. Sinds kort lever ik hen ook alle benodigde materialen om hun vak te kunnen beoefenen: gereedschappen, voegsels, lijmen, tegelprofielen, enz.

 

En dus … een verhuizing.

Waar gaat Tegelhandel De Koning naar toe?

We blijven in Erp. Dat bevalt namelijk prima. We liggen met de showroom precies tussen Uden, Boekel, Gemert, Beek en Donk, Veghel en Meierijstad in. Een perfecte plek voor een tegelhandel. Dat merken we terug aan de bezoekers van de website en de showroom: de kring rondom Erp wordt steeds groter.

We verhuizen naar Bussele 20, naar industrieterrein Molenakker.

Daar stond het oude pand van Kanters Elektro vrij. Dat pand is zo’n 1.000 vierkante meter groot. Dat is tien keer zo groot als het pand waar we nu in zitten. Het biedt ons precies wat we nodig hebben: ruimte en volop mogelijkheden om de tegelhandel in deze regio weer een nieuwe impuls te geven.

Wanneer staat de verhuizing van de tegelhandel gepland?

Op dit moment wordt het nieuwe pand verbouwd en klaargemaakt. Zo zijn tegelzetters druk bezig met het inrichten van de showroom. We hopen uiterlijk begin september over te gaan naar het nieuwe pand. Tot die tijd ben je natuurlijk van harte welkom in de showroom aan de Pentelstraat!

Werkzaamheden in de nieuwe showroom