Mozaïek tegels toilet

Zodra je op zoek bent naar mozaïek tegels toilet ben je van één ding overtuigd. En dat is een boost voor het toilet. Met mozaïek voorzie je iedere ruimte van talloze patroontjes, hippe kleuren én de meest verrassende combinaties. Geef het toilet catchy accenten met de meest prachtige tegeltjes naar keuze. Bij De Koning Tegelhandel ben je verzekerd van een unieke selectie tegels. Vanuit Spanje én Italië halen wij de tegels rechtstreeks vanuit de fabriek. Zo garanderen wij alleen de (aller)beste kwaliteit. En natuurlijk de meest recente trends. Laat je inspireren door ons aanbod!

Diverse kleuren

Zodra je voor mozaïek tegels toilet gaat dan wil je het niveau van het toilet omhoog tillen. Een sfeerboost geven. Of een andere verbloeming daarvan. Wij dragen hier een spreekwoordelijk steentje aan bij door ervoor te zorgen dat je een (over)dosis aan inspiratie krijgt. Zo hebben wij talloze kleurtjes die je zelf kan combineren tot één geheel. Ga voor verrassende kleurcombinaties en creëer een prachtig contrast. Hiermee benadruk je niet alleen je gevoel voor smaak. Maar ook voor creativiteit! Om een kleine indruk te geven hebben wij hieronder weergegeven wat voor kleuren wij allemaal aanbieden.

  • Rood
  • Geel
  • Antraciet
  • Bruin
  • Beige
  • Wit
  • Zwart
  • Groen

Vraag naar een sample

Natuurlijk kan je mozaïek tegels toilet komen bewonderen in onze showroom. Graag zelfs. Zo voorzien wij je hier maar al te graag van persoonlijk advies op maat. En op deze manier krijg je ook écht een indruk hoe de mozaïek tegels toilet eruit komen te zien zodra het langs het sanitair staat. Tóch zijn wij ook groot voorstander van de sample tegeltjes. Hiermee kan je namelijk in je eigen toilet staan en aanvoelen of de betreffende mozaïek tegels toilet er écht helemaal bij passen.

KitKat Mini’s Licht Groen met Spikkel

Productinformatie

Kitkat Mini’s Wit Glanzend

Productinformatie

Kitkat Mini’s Azuur Blauw met Spikkel

Productinformatie

Venice Porselein Blauw Glossy

Productinformatie

Valencia Bordeaux

Productinformatie

Valencia Roze

Productinformatie

Valencia Blauw

Productinformatie

Glossy Licht Groen met rand

Productinformatie

Barcelona Zwart Glanzend

Productinformatie

Catalaanse sferen op het toilet

Natuurlijk zijn mozaïek tegels toilet van één ding écht bekend. En dat is van het Gaudí park in Barcelona. Hier zijn de meest prachtige combinaties gemaakt. Dit beperkt zich niet tot vloer- en wandtegels van mozaïek. Maar ook stoelen, tafels én tal van andere kunstwerken zijn hier met mozaïek gemaakt. Laat dit een inspiratie zijn voor thuis. Iedere keer als iemand het toilet dan bij je thuis bezoekt krijg hij of zij Catalaanse sferen mee. En dat is natuurlijk wel goed voor positiviteit én een klein vakantiegevoel.

Kom langs in de showroom

Natuurlijk wil je de tegels níet alleen online bewonderen. Dat snappen wij als échte tegelliefhebber als geen ander. Daarom nodigen wij je graag uit in onze showroom om mozaïek tegels toilet met eigen ogen te aanschouwen. Ruik, voel én ervaar de tegels in het echt. Hier kom je er namelijk pas écht achter of het een match is met je persoonlijke smaak. En natuurlijk met de sfeer die in je eigen woning hangt. Zo is dit niet voor iedereen weggelegd. Om je ook nog van verdere inspiratie te voorzien hebben wij enkele andere pagina’s alvast voor je op een rijtje gezet. Vervolg je zoektocht!