Keramische terrastegels

Vodawood Tur

Productinformatie

Bluestone Nero

Productinformatie

Sertra Cream

Productinformatie

Cascada Flu Antraciet

Productinformatie

Cascada Flu Gray

Productinformatie

Pissarra Grigio

Productinformatie

Pissarra Nero

Productinformatie

Sempré Antraciet

Productinformatie

Sempré Rocda

Productinformatie

Alger Titanio

Productinformatie

Keramische terrastegels zijn een plaatje in de tuin. Weer- en windbestendig en prachtig om te zien. Wat keramische terrastegels vooral zo mooi maakt, zijn de intense kleuren. Die ontstaan tijdens het bakken. Keramische terrastegels zijn namelijk stuk voor stuk gebakken tegels, met klei als belangrijkste ingrediënt. Wij nodigen je uit: kom bij De Koning Tegelhandel kennismaken met deze prachtige tegels voor in de tuin of op het terras.

Grote variatie in keramische terrastegels

We noemden het al: de kleurverschillen zijn groot bij keramische terrastegels. Maar niet alleen in kleur is de keuze groot. Keramische terrastegels zijn er in een verglaasde of onverglaasde variant, kunnen compact zijn, maar ook dicht of poreus, geperst en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende diktes. Voor iedere tuin vind je bij ons een passende keramische terrastegel.

De voordelen van keramische terrastegels

Keramische terrastegels hebben bijzondere kenmerken, die ze voor vrijwel iedere situatie in en rondom huis geschikt maken:

  • De meeste keramische terrastegels hebben een antisliplaag. Ze worden niet glad. Wel zo veilig is dat.
  • Onze keramische terrastegels zijn zuurbestendig. Dat wil zeggen dat je ze met reguliere schoonmaakmiddelen mag reinigen, zonder dat ze verkleuren of wit uitslaan.
  • Keramische terrastegels vergen weinig onderhoud. Ze laten nauwelijks vocht of vuil door. Dat maakt deze tuintegels heel hygiënisch.
  • Keramische terrastegels trekken niet krom. Ze blijven de vorm houden die ze hebben zoals je ze bij ons in de showroom ziet.
  • Keramische terrastegels zijn krasbestendig. Ze blijven heel lang heel mooi!

Bezoek onze showroom met keramische terrastegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan keramische terrastegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS Naast keramische terrastegels vind je bij Tegelhandel De Koning trouwens ook een mooie collectie badkamertegels, woonkamertegels, keukentegels, vensterbanken, natuursteen en budgettegels.