Badkamertegels 60×60

Op zoek naar badkamertegels 60×60? Dan ben je bij De Koning Tegelhandel aan het juiste adres. Zo zijn deze bij ons verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Natuurlijk met de keuze tussen verschillende stijlen én kleuren. Een unieke selectie tegels. Betaalbaar, uniek én van de (aller)hoogste kwaliteit. Dit waarborgen wij door de tegels uit Italiaanse en Spaanse fabrieken te halen. Hiermee zijn wij de enige tegelhandel in de regio die zo’n uniek assortiment aanbieden. Bekijk online ons aanbod óf kom langs in de showroom. Ontdek alle mogelijkheden. En natuurlijk de ijzersterke service die je van ons mag verwachten.

  • Badkamer tegels 60x60

Voordelen 60×60 tegels

Met badkamertegels 60×60 ga je voor een groot formaat tegel. En dat heeft zo z’n voordelen. Creëer een ruimtelijk effect binnen de badkamer. Bij ons vind je dan ook verschillende uiteenlopende designs om het helemaal naar je eigen smaak te maken. Zo ben je gegarandeerd van je eigen tegel om het interieur te completeren. Onderstaand hebben wij de overige voordelen van badkamertegels 60×60 nog op een rijtje gezet.

  • Creëer een ruimtelijk effect
  • Ga voor een moderne en luxe look
  • Straalt rust uit
  • Prachtige combinatie met andere soorten tegels
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Enorm goede slijtvastheid

Diverse kleuren badkamertegels

Antraciet, bruin, beige, wit óf zwart. De keuze is reuze. En daarom zijn wij er ook van overtuigd dat je badkamertegels 60×60 altijd volledig naar je eigen smaak én wensen kan zetten. Beeld een grijze badkamertegel in met een stoere betonlook. Of ga voor verrassende én uitdagende frivole kleurtjes met catchy accenten. En ontdek de kracht die mozaïek en vintage tegels te bieden hebben. Een uniek uiterlijk voor een nóg uniekere uitstraling van de gehele badkamer.

Sphinx Marbles Black

Productinformatie

Sphinx Marbles Hexagon Grey

Productinformatie

Sphinx Marbles Hexagon Black

Productinformatie

Sphinx Marbles White

Productinformatie

Sphinx Marbles Grey

Productinformatie

Sphinx Save & Smile Main Cream

Productinformatie

Sphinx Save & Smile Main White

Productinformatie

Sphinx Save & Smile Main Mid Grey

Productinformatie

Sphinx Save & Smile Main Dark Grey

Productinformatie

Haal de tegel in huis

Bij het uitzoeken van badkamertegels 60×60 wil je deze natuurlijk het liefst écht in huis halen. En in de badkamer zelf ervaren, beleven én voelen hoe dit eruit ziet. Om dit enigszins na te bootsen hebben wij daarom van veel tegels voor in de badkamer samples. Geheel voor jou als toekomstige klant om de tegel écht eventjes te beleven. Bepaal of de badkamertegels 60×60 een ruimtelijker gevoel tot uiting brengen. Of dat je toch voor een formaatje kleiner moet gaan.

Verrassend luxe badkamer

Zodra je voor badkamertegels 60×60 in een marmerlook gaat til je het niveau van de ruimte ineens een stuk omhoog. Een ontzettend luxe badkamer is dan namelijk het gevolg. Maar… dit is toch enorm duur? Ja én nee. Zo is écht marmer natuurlijk erg kostbaar. Wij bieden alleen marmerlook tegels aan van keramiek. Bijna niet van écht marmer te onderscheiden. En natuurlijk voorzien van de luxueuze uitstraling die écht marmer met zich meebrengt. Ook een natuursteen look kan ervoor zorgen dat de look-and-feel van je badkamer een impuls krijgt. Zo is dit een mooi natuurelement dat de prachtige structuur én beleving in huis haalt.

Kom langs in de showroom

Natuurlijk vinden wij het fijn om toekomstige klanten online al van de nodige (over)dosis inspiratie te voorzien. Wat wij alleen nóg liever doen? Dat is advies geven in onze showroom. Hier vernieuwen wij continu om de meest recente tegels hun échte sfeer en ligging te laten zien. Geheel passend om daarna de klanten de badkamertegels 60×60 van hun dromen uit te laten zoeken. Omdat wij je binnenkort ongetwijfeld met open armen verwelkomen hebben wij nog enkele pagina’s klaar staan om je te inspireren.