Badkamertegels

Bij onze tegelhandel beiden wij verschillende soorten en maten badkamertegels aan. Het kiezen van de geschikte badkamertegel is niet altijd gemakkelijk, er is zoveel keus. Om het iets gemakkelijker te maken beschrijven wij hieronder een aantal type badkamertegels.

Betonlook tegels badkamer

Steeds meer mensen kiezen voor een stoere betonlook tegel in hun badkamer. Dit is niet zo raar want betonlook tegels zijn een fantastisch product. De tegels zijn nauwelijks van echt beton te onderscheiden en stralen dezelfde sfeer en warmte uit. Bij onze betonlook tegels zie je dezelfde schuurslagen en herken je dezelfde nuancering als bij echt beton. Het voordeel van betonlook badkamer tegels is dat ze makkelijk te onderhouden zijn en makkelijk schoon te houden. Bij Tegelhandel De Koning hebben wij de keuze gemaakt voor de combinatie betaalbaar en kwaliteit. Hierdoor heb je een betaalbare betonlook tegel van top kwaliteit.

Keramisch parket badkamer

Naast de betonlook tegels is keramisch parket ook heel populair als badkamer tegel. Keramisch parket is een houtlook tegel die moeilijk te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het voordeel van keramisch parket in de badkamer is dat het makkelijk schoon te houden is en er weinig onderhoud nodig is om de tegels mooi te houden. Het parket hoeft in tegen stelling tot echt hout niet geschuurd of gelakt te worden en ze zijn slijt- en krasvast. Hierdoor zijn en blijven de tegels mooi. Is je keramisch parket vies of nat geworden? Dan maak je het gemakkelijk schoon met een stofdoek of dweil.  De Koning Tegelhandel bied meerdere verschillende merken keramisch parket vloeren aan, ieder met een ander uiterlijk en look. Wij bieden keramisch parket vloeren aan van o.a. Castelvetro, Supergres & Cisa.

Wandtegels badkamer

De Koning Tegelhandel biedt naast verschillende vloertegels ook wandtegels aan. Hiermee kan je je badkamer helemaal afwerken en een nieuwe sfeer creëer. Wij hebben wandtegels in verschillende kleuren, maten en materialen. Je hebt dus genoeg keus voor jouw gewilde wandtegel. Ook kun je kiezen voor badkamer wandtegels met een print om jouw badkamer of douche de sfeer te geven die jij wilt. Loop gerust onze showroom binnen voor vrijblijvend advies over wandtegels en badkamertegels.

Vintage, Landelijk en Bluestone badkamertegels

Naast bovengenoemde badkamertegels bieden wij ook nog andere type badkamer tegels aan. Ten eerste de vintage badkamertegels, dit zijn tegels met een unieke uitstalling met mooie printjes. Deze vintage badkamertegels geven een unieke sfeer en mooi geheel. Heb je liever een wat simpelere, landelijke sfeer? Kies dan een van onze landelijke badkamertegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen en geven extra sfeer in jouw landelijke badkamer. Tenslotte heb je ook keuze uit bluestone badkamertegels. Bluestone tegels zijn hardsteentegels met een zeer authentieke uitstraling.

Past een van deze badkamertegels in jouw droom badkamer? Kom dan gauw langs in onze showroom en bekijk ons aanbod!